Residentie Da Vinci Wichelsesteenweg 23, 9340 Lede

Luxueus wonen in Lede

Dit prestigieus project situeert zich vlakbij het centrum van Lede. Het herbergt 12 ruime en luxieus afgewerkte appartementen, in de directe nabijheid van bushalte, treinstation, winkels, banken, apotheek enz..

Het gebouw bestaat uit 3 verdiepingen, twee inkomhallen plus een ondergronds garagecomplex met 12 heel ruime afgesloten garages. De 4 gelijkvloers appartementen met een oppervlakte van 122 tot 126 m² met 2 of 3 slaapkamers beschikken tevens over een privé tuin met ruim terras. Op de eerste verdieping bevinden zich eveneens 4 appartementen met een oppervlakte van 107 tot 117 m², 2 of 3 slaapkamers en ruime terrassen. Op het tweede niveau hebben we nog 4 prachtige duplexen; Hier hebben we op het leefniveau telkens een ruime living met groot terras, inkom, toilet, berging en een slaapkamer met badkamer. Op de bijhorende duplexen bevinden zich dan telkens een tweede slaapkamer, badkamer met toilet of een derde slaapkamer eveneens met extra toilet.

Het gebouw wordt opgetrokken op de traditionele manier, met uiterst kwalitatieve materialen en beantwoordend aan de geldende EPB-eisen.

Specificaties

  • Ruime en energiezuinige appartementen
  • Vloerverwarming met warmtepomp
  • ondergrondse garages
  • Vlakbij centrum

Plannen & tarieven

Gelijkvloers

Verkocht

Verdieping 1

Verkocht

Verdieping 2

Verkocht


Verkocht